google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • Start

Ynklig dumpning!

En rask promenad på den fasta sandstranden, ett suveränt underlag för promenader, gör gott både för kropp och själ. Så jag gick på stranden idag för att få frisk luft, njuta av vågornas ljud, titta och lyssna på fåglarna, se solljuset reflekteras i vattnet och samtidigt få motion.

När jag tittade upp mot dynkanten såg jag en mörk underlig hög. Aj,aj har en av husbilarna släppt ut sin avloppstank, var min första tanke. Nej, riktigt så illa var det inte, men vidare trevlig var inte upptäckten i alla fall.
Någon hade kört ner på stranden, backat upp mot dynkanten och lagt ut, grus, sand jord och gräs med rötter. Såg ut som om någon sopat sin uppfart eller trädgårdgångar, tagit bort ogräs och sedan dumpat sopan på stranden. Ynkligt!

Gunvor Petersson
PS

Badade idag, vattnet smakade salt, men ser bedrövligt ut, verkligt, verkligt dåligt badvatten.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna