google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

På stranden är det lätt att gå med rollatorn, men just nu är det jobbiga hjulspår tvärs över nedfartsvägen, säger Hildegard Bengtsson. © Gunvor Petersson

Plus och minus för rollatorförare

VI VAR FYRA som gav oss ut i det flödande solskenet idag. Underbart! Fika fanns med i våra ryggsäckar. Vi promenerade på stranden i drygt två timmar. Paus togs vid ett av de utmärkta borden Skummeslövs Badortförening har ordnat i Skummeslövsstrand. Bordet var flyttat för höststormarnas skull en bit upp på strandheden. Solen värmde inte bara på oss, en hel del bin fanns runt oss och hade gett sig ut i solvärmen. Lite loja och stela flög de omkring. I november!

Vi träffade också Hildegard Bengtsson som bor i närheten. Hon tar sig ofta en promenad ner på stranden med hjälp av sin rollator. Stranden i södra Mellbystrand och Skummeslövsstrand är särskilt bra att promenera och köra med rullstol och rollator på. Hildegard tyckte det är tråkigt att strandhedsprojektets slaghack som kört på heden har gjort så att det är svårare för henne att gå ner till stranden på de gångar som går ner till havet. Vi lovade att framföra olägenheten som uppstår när maskinen korsar gångarna

Gunvor Petersson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln