google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

Skymningen smyger sig på och om mindre än sju timmar tänds raketerna.... En och annan promenadbilist rullar fram över stranden men de flesta går tll fots. ©Stefan Eliasson

Promenad med och utan frisk luft

VINDSTILLA, sol, några köldgrader och massor med promenerande människor. Vår strand är verkligt bra att promenera på. Och samtidigt får man massor med ljus från det glittrande havet, det känns så hälsosamt.
Visst, det kommer en och annan bilist som promenadåker på stranden och missar den friska havsluften men det verkar som det är allt färre som gör så. Kanske fler och fler inser att bilar inte hör hemma på en strand.
Mycket plast har blåst in och vi plockade bort en hel del. Hoppas bara att alla de som kommer ner i natt och firar vårt nya år med raketer och smällare plockar bort skräpet efteråt. Eller kommer ner på nyårsdagen och hämtar hem resterna av raketerna.

Gunvor Petersson

Etiketter: skräpplockning plast

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln