google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

©Gunvor Petersson

Tacksamt motiv i kylan

DET HAR varit kallt. 16 grader i går natt. Men i morgon ska det bli plusgrader.

Bäst att passa på att åka en runda med sparken medan snön ännu ligger, tänkte jag och avbröt min städning.

Jag kom ner till stranden när solen just försvunnit bakom Bjärehalvön. Det var otroligt vackert och stilla, nästan ingen vind och jag försökte tänka bort alla hjulspår av bilar som kör i snön på stranden.

Det har börjat bli en iskant med härliga formationer i vattenbrynet. Ett tacksamt motiv och som så många gånger förr böjde jag mig ner och fotograferade. Då dök en pappa med sin lilla flicka upp och undrade vad jag gjorde. De var nere på stranden med kälke. Hanna, som flickan heter, provade att köra med min spark på en plätt med is som bildats. Väldigt trevligt att föräldrar tar sig tid att gå ner till stranden en stund med sina barn. En härlig plats för avkoppling!

Gunvor Petersson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln