google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

©Gunvor Petersson

Vilken vy!

JAG HADE varit inbjuden på fika i ett av de trevliga små husen vid Strandlyckan. Husen ligger ovanför en del av stranden som är bilfri. Efteråt gick jag en slingrande stig genom dynområdet ner mot sandstranden.
En hänförande vy öppnade sig! Det klack till i bröstet på mig! Stranden, havet och Bjärehalvön vid horisonten. Denna sagolika utsikt vid Laholmsbukten i Laholms kommun kan man njuta och hänföras av om dynerna används som skygglappar mot betonggrisar, vägtrafikmärken och bil på bil på bil!
Tänk, vad Sveriges längsta sandstrand skulle vara värd om man inte behövde använda skygglappar. Vilken annan kommun kan ståta med en 12 km lång badstrand?
Gunvor Petersson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln