google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

Rekordtidiga suggor

SÅ HÄR TIDIGTpå året har aldrig "suggorna" tagit plats på stranden förr. I de lokala trafikföreskrifterna sägs att motorfordon inte får framföras mellan suggraderna 1 juni - 31 aug. Dessa lokala trafikföreskrifter har Laholms kommun låtit skriva in i Svensk trafikföreskriftssamling. Hur nu kommunen kan låta skriva in ett förbud mot motorfordon på ett område, där man inte kan visa upp något dokument, som påvisar att det är tillåtet att framföra motorfordon?
Hur som helst står betongklumparna där på den långsträckta bågformade sandstranden redan nu. Det är inte vackert! Men de är till för att hindra bilarna att köra på små bitar av den 5 km långa "farbara" stranden, så det är bara att se positivt på förfulningen av stranden.
Än så länge är inte förbudsskyltarna uppe. Om de nu har någon större verkan?
Idag var det åter spår av kraftig buskörning både i de "bilfria zonerna" och utanför dem.

Gunvor Petersson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln