google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

© Gunvor Petersson

Underbar naturupplevelse

LÖRDAGENS hälso- och naturvandring blev en superdag. Med vinden i ryggen och värmande solsken kunde vädret knappast varit bättre för en heldag på stranden.

Den sex timmar långa vandringen från Skummeslövsstrand till Mellbystrand med avbrott för olika aktiviteter blev hellyckad. Vi provade två former av qigong, yogaställningar, meditation, helande rörelser och naturstudier.

Att sitta och lyssna till Martins lugna röst som ledde oss i en meditation i en dynhåla vid Mellbyvägen var otroligt behagligt. Det var mycket skönt och avslappnande. En underbar upplevelse ute i naturen med vågornas brus i bakgrunden. Vandringen anpassades så att deltagarna kunde åka tillbaka med reguljärbussen

Gunvor Petersson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln