google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

Det som skulle ha blivit en snögubbe blev en....staty. ©Gunvor Petersson

Strandkonst

SNÖN försvann fort. I förgår rullade jag och barnbarnen snöklot i kramsnön på stranden, men de blev så tunga så vi kunde inte lyfta upp det ena klotet på det andra för att göra en snögubbe, så vi avbröt vårt projekt. Vantarna blev blöta och fick läggas av och då var det inte lätt att arbeta vidare.
Idag när vi kom ner till stranden var snön på stranden borta, men kloten var kvar. Någon hade hittat de kvarglömda blöta vantarna, som nu var stelfrusna i minusgraderna, och placerat en av dem på ett av snökloten. En kul staty fanns kvar av vår lek på stranden.
Som alltid fanns det gott om promenerande människor på stranden. Solen tittade fram och den raska promenaden var vederkvickande. Stranden är nu bredare än någonsin, en strand att fylla med  friluftsaktiviteter för boende och turister!

Gunvor Petersson

Etiketter: snö snögubbe promenad

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln