google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

©Gunvor Petersson

Må bra-aktiviteter på stranden i sommar

JAG HAR i många år följt Jills Gutenfelt yogakurser. Lugnt, och metodiskt leder hon oss i en och en halv timma genom rörelser och ställningar som för med sig smidighet, bättre hälsa och ett ökat välbefinnande. Mycket behagligt både för kropp och själ.

Det är sista gången av vårens yogapass för Jill. Vädret är sommarlikt och den lilla gymnastiksalen på Mellby gamla skola , där vi annars samlas, får stå tom. Nu ska vi ha ett pass på stranden nedanför Grönatorgsvägen.

Helt sagolikt är det att ligga där på yogamattan, höra vågorna, känna vinden och värmen från solen. Så startar vi vårt pass med ställningar som båten, krokodilen, kamelen, trädet, kobran, clownen osv.

Avslutningen är en skön avslappning på yogamattan med filten om sig.

Visst är detta en passande aktivitet på stranden! I foldern "Må bra på stranden i Laholm" kan du hitta datum och tider för de pass Jill har yoga på stranden under sommaren. I foldern kan du också hitta andra pass som meditation, skrattyoga, qi-gong, vandringar mm.

Foldern finns på bl a på turistbyrån i Laholm och som webb-version här.

Gunvor Petersson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln