google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

Rolig skola – trots vädret

IGÅR och idag var mitt barnbarn Vera och jag med på Strandmiljö Laholms Naturskola. Vädret har inte varit toppen men ändå har det blivit otroligt bra, trevligt, intressant och lärorikt.

Deltagarna var mor- och farföräldrar med barnbarn och föräldrar med barn. Två familjer hade tidigare år varit på barnexkursioner och träffat Patrik, naturskolans ledare, och ville nu vara med på Naturskolan.

Det söktes, upptäcktes, funderades över naturens under både i vattnet och på en strand utan bilar och hårdpackad sand. Det är så hela vår långa sandstrand skulle få vara och upplevas. Vi hade två sköna dagar vid stranden i norra Mellbystrand.

Naturskola är det närmast nu på måndag och tisdag söder om Ejdervägen och därefter den 9 och 10 juli. Båda dessa är fullbokade, men är du intresserad så ring Patrik Slimane 073-358 50 25. Det finns ju en möjlighet att någon lämnar återbud.

Gunvor Petersson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln