google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

© Gunvor Petersson. Kombinationen snabbgående motorbåtar och vingliga stå-upp-paddlare kändes lite riskabel.

Trevligt Kalasinslag – men inte riskfritt

FAMILJEN gick en strandpromenad för att besöka Mellbystrandskalaset. Det var mulet men varmt i luften. Ingen vind så det var perfekt för paddling med SUP (Stand Up Paddling) som var ett av inslagen vid kalaset. SUP är att man står på en bräda medan man tar sig fram med en paddel. Verkligt trevlig aktivitet! Men de gummibåtar med kraftiga motorer, speedcats, som kördes inte långt ifrån paddlarna såg faktiskt lite riskabla ut för paddlarna. Nej, det var inget för våra barnbarn att få pröva på.

Sandslottstävlingen var en annan trevlig aktivitet, men allra trevligast var fotbollsmatcherna som Korpen anordnat. Laholm utan gränser deltog i turneringen med ett lag, så vi träffade många av våra invandrarvänner.

Gunvor Petersson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln