google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

©Gunvor Petersson

Hellyckad sångvandring på Hökafältet

VÅR sångvandring på Hökafältet blev hellyckad! Det var något ovanligt att gå ut i naturen tillsammans med en vokalensemble, så 60 personer hade samlats för att pröva detta evenemang. Voizone-ensamblens fyra medlemmar är duktiga sångare och trevliga personer så det hela blev så bra det kunde i det lite ostadiga vädret. Men kvällssolen tittade faktiskt fram ett tag medan vi gick i strandskogen.

Målet för vandringen var havsstranden. Visserligen hade "Så skimrande var aldrig havet" gjort sig ännu bättre om havsytan legat lugn men vi som stod och lyssnade till sången i lä bakom en sanddyn, kunde ändå tänka oss hur skimrande havet kan vara en vindstilla kväll. Faktiskt fick vi en liten regnskur på oss också vid havet. Men glädjen i sången, där vi alla ibland stämde upp i allsång, var otvetydig. Att stå ute i naturen och förhöja upplevelsen med sång var förträfflig.

Ulf Bjerstaf

Gunvor Petersson

PS!

Missa inte vår sista vandring för året i Svarvareskogen och Skummeslövs norra naturreservat, söndagen den 9 september kl 10.00. Samling på ängen jämte Strandpensionatet.

 

PPS!

Snart börjar vi planera för nästa års vandringar i kustområdet. Alla idéer och förslag tas tacksamt emot.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln