google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

© Gunvor Petersson.

Ett ställe att längta till

EFTER att ha varit i Lund en vecka, i vår sons familj, vill jag ner till havet. Så Tore och jag styr kosan till stranden. Ingen sol – ingen blåst men dyningen rullar tungt in mot strandkanten från en annars stilla, blank havsyta. Ett, dovt, lugnt ljud av långsamma vågor, igen och igen... Behagligt!
Som vanligt kan jag inte låta bli att plocka upp plast och liknande skräp, man får passa på så länge soptunnorna står kvar. Tore drar iväg på "rundan" själv. När han har vänt vid Vallbergavägen möts vi igen.
Under tiden passerar en stor grupp ryttare på islandshästar. En härlig syn!
Visst är det fint i Lund, med massor av cykelvägar och alla cyklister – det gillar jag. Men vår vidsträckta, promenadvänliga strand längtar jag ändå hem till.

Gunvor Petersson

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln