google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

©Gunvor Petersson

Tänk om vi kunde få slippa detta!

GRÅTT och tråkigt, men ingen vind, så det blev en söndagspromenad längs havet..

Ganska många familjer med barn fanns till att börja med på stranden.

Tyvärr fanns där också en motorcrosscykelförare som låg och snurrade, rusade motorn, var uppe i dynerna och körde, accelererade. Så fortsatte den vita och röda motorcykeln från Mellbyvägen och söderut, vände långt nere i Skummeslövsstrand och kom tillbaka. Motorljudet hördes hela tiden längs hela stranden. Inte det ljud man förväntar sig eller önskar vid en söndagspromenad på en strand precis.

När föraren mötte mig och såg att jag fotograferade honom for han snabbt upp för Ejdervägen och försvann. Det är inte första gången denna motorcykel har "lekt" i dynerna och på stranden. Hoppas det är sista gången.

Sista biten av vår promenad gjordes utan motorsmatter, och då var det riktigt skönt i det milda vädret.

Tänk om den långa stranden fick lov att vara en riktig strand!

Gunvor Petersson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln