google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

©Åke Elofsson

Tack för påminnelsen, Åke!

DET ÄR svårt, jag vet, men ibland måste man bara försöka vända ryggen åt bilar, motorcyklar och andra ovidkommande inslag som så ofta förminskar naturupplevelsen nere vid stranden. Där finns ju så mycket fint, både stort och smått att ta in och reflektera över när ögon och tankar får vandra fritt. Det fick jag en påminnelse om när ovanstående bild nyss plingade in i föreningens mailbox tillsammans med följande korta rader:

”Hej! Bifogar en bild som jag tog på stranden 2012-11-04.

Fantastiskt vilken konst som naturen kan skapa med vatten och sand.” Mvh/Åke Elofsson

Jag kan bara tacka och hålla med, Åke!

Stefan Eliasson

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln