google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

©Gunvor Petersson

Ingen ring den här gången

PÅ EFTERMIDDAGEN kom solen fram ett slag så då blev det en promenad på stranden. Vi tittade på hur grävmaskinen arbetade med att ta bort vresrosor och "planterade" tillbaka växter på den återskapade sanddynen. Vi mötte också projektledaren Margareta Lindgren som berättade att nu har flera markägare hört av sig och vill vara med i projektet.

Vi träffade också på detektorföraren Robert Ullman, som vi träffade och gjorde ett inlägg om dagen före julafton förra året. Då hade han nyligen hittat en vigselring som varit borta i 20 år, som han kunde lämna tillbaka till ägaren. I dag hade han inte gjort några anmärkningsvärda fynd. Men väldigt skönt att gå och sakleta på stranden var det i alla fall.

Gunvor Petersson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln