google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

©Gunvor Petersson

Vilken tillgång!

FÖRSTA snön har kommit. Vinterlanskapet vid havet och på stranden är minst lika vackert och spännande som på sommaren.
När vi gick över strandheden såg vi svävande snötoppar över det torra gräset. Som en äng med ängsull. Fröställningar från sommarens blommor stod kvar och snön hade lagt sig som vita små toppar ovanpå. Vackert och speciellt – jag har aldrig tänkt på eller sett detta innan.
Förmiddagens promenad var mulen men på eftermiddagen fick vi vandrai flödande sol. Snön på stranden tillsammans med den vindstilla havsytan reflekterar massor med ljus. Det var bara att lapa i sig efter alla gråmulna dagar och allt mörker. Det var många som passade på att ta sig en promenad med nysnö vid havet.
Kvällshimlen var magnifik på hemvägen. Vilka färger!

12 km promenadvänlig havsstrand. Vilken tillgång!

Gunvor Petersson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln