google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

©Gunvor Petersson

Visst kan man grilla även en mulen januarisöndag

MIN MAN och jag, har kommit in i en ny vana på det nya året. Vi tar en rask promenad på stranden varje dag – nästan. Inte på tisdagarna, för då är det vattengympa som gäller.
I dag var det mulet men ändå en hel del människor på stranden. Till exempel träffade vi en familj som gått från Tre Laxar med sina två små barn för att vara på stranden och grilla korv. Tyvärr finns det inte många bord i Mellbystrand men familjen hade siktat in sig på ett som står söder om Ejdervägen. Jättetrevligt att se föräldrar göra utflykter ut i naturen i sitt närområde.
Det finns väldigt mycket vackert att uppmärksamma på stranden när det är minusgrader. Vid dräneringsbäckarna finns fina formationer som bildas av rimfrost, is och det rinnande vattnet. Vattnet gräver sig in under det lagret av hårdfrusen sand

Gunvor Petersson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln