google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

©Gunvor Petersson

Hovs hallar svävar!

EN HÄRLIG vinterdag med kyla, sol och vindstilla! Det känns verkligen stärkande och härligt med promenaden på stranden.

Ibland kan Hovs Hallar-siluetten längst ut höja sig lite över horisontlinjen i någon form av synvilla. Men idag såg det verkligt märkligt ut. Hovs Hallar svävade i luften! När vi tittade närmare såg vi att det lång en kompakt dimbank över vattnet och skymde udden.

Is har börjat lägga sig på den stilla havsytan. Det finns en iskant ganska nära stranden och en ny har nu börjat bildas lite längre ut. Undrar hur det kommer att vara i morgon? I natt ska det bli 20 grader kallt sägs det.

Kråkorna är nere vid stranden och försöker hitta mat under tångruskor och dra upp hjärtmusslor där de kommer åt. Det är inte så lätt för fåglarna att hitta mat i kylan. Jag har försökt fånga kråkorna med kameran men de gäckar mig hela tiden. Istället har min kamera gått av och visade, när jag tog fram dem på datorn, en bild av stranden nära mina fötter. Det var ingen vacker strandbild!

Gunvor Petersson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln