google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

©Gunvor Petersson

Mäktigt!

REDAN kl 9.00 är jag på stranden. Det har utfärdats klass 2-varning för storm. Men ännu är det inte så kraftig vind. Havet går högt men inte upp till dynerna. Vid dräneringsutloppet och vid nedfarten vid Kolonivägen går vattnet dock upp eftersom här ligger marken lägre. Men vindbyarna kan bli kraftigare under förmiddagen säger prognoserna.

Ornitologer med sina kikare står vid bunkern. Jag ser fåglar men kan inte avgöra vilka. Havsfåglarna kommer in när det blåser kraftigt. Liror, stormfågel, klyvstjärtad stormsvala o s v brukar fångas i kikarna.

Vilka krafter i havet! Mäktigt!

Gunvor Petersson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln