google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

©Gunvor Petersson

Ja till Yoga – nej till buskörning på stranden

I försommarvärme och stark ostlig vind kunde Jill Gutenfelt leda sitt yogapass på stranden. Underbart! Känna vinden mot huden, höra strandskatornas spel i strandkanten och framför allt, känna värmen från solen.
Efter passet gick jag ner till vattnet och vadade ut en bit. Vattnet var faktiskt inte så kallt som jag föreställt mig. Ytterligare en deltagare från yogan kom ner till vattnet. Hon berättade att hon redan badat tre gånger!
När vi står där och pratar ser vi (och hör) hur en bil håller på att snurra runt och sladda omkring borta på bilstranden. Helt spontant säger hon:
– Jag kan inte förstå att man kör ner bilar på stranden!
Jag kunde inte mer än hålla med. Det är en synnerligen märklig företeelse!

Gunvor Petersson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln