google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

Bilfritt...Knappast! Men nya sopkärlen är fina

TÄNK vad bra att ha en grannfru som ser till att man kommer iväg på en stavgångstur på stranden. Stort tack, Gerd! Härlig motion att gå på den promenadvänliga stranden.
Men bilarna förtar naturupplevelsen. Och de s k bilfria områdena fungerar inte. Medan vi gick över det ”bilfria” området vid Kolonivägen körde två bilar genom den bilfria zonen. Förra gången jag gick samma sträcka var det 5 bilar som samtidigt med mig korsade de 400 m långa ”bilfria” området.
Men något som är mycket positivt på stranden är de sex nya sopbehållarna, tre stycken vi varje sida om Kolonivägen. Mycket snygga!
I går var jag på stranden i Skummeslöv och såg då på avstånd att det fanns nya sop”tunnor” vid Stora Strandvägen. Bra med många sopbehållare för oj vad det flyter in mängder med plast till stranden. Det är bara att hjälpas åt och plocka, plocka och kasta i behållarna.
Gunvor Petersson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln