google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

©Stefan Eliasson

Kossor och Lagaoset i fokus på fotosafarin

DAGENS fotosafari började med kossor i Hökhult och slutade med vrakved ute vid Lagaoset. Dessemellan klickade det friskt från de 14 deltagarnas kameror inne bland de knotiga tallarna i den torra strandskogen. Fast allra först var det pep talk och inspirerande föredrag av safariledaren, naturfotografen Patrik Leonardsson inne i Mellbystrandsgården. Där avslutades också det hela med att var och en fick visa upp sina tre bästa bilder. Och trots högst varierande erfarenhet och kamerautrustnng var det en imponerande samling fantastiska foton som visades.
– Roligt och lärorikt, var det genomgående omdömet från deltagarna.
Stefan Eliasson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln