google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

Jakten går på spännnade insekter under ledning av Patrik Slimane.                                                 © Stefan Eliasson

Dynexkursion – trots åskvarning

SMHI varnade för åska, regn och hård blåst inför vår andra programpunkt under Västerhavsveckan. Och visst blåste det friska vindar, men solen värmde gott den tappra lilla skara som inte låtit sig skrämmas av väderprognosen. Så det blev en riktigt fin dynexkursion där bl a Skummeslövs-syskonen Emilia och Leo med mamma Maria fick lära sig att det här med växter och djur i dynområdet är en näringskedja som vi måste vara rädda om. Försvinner en art så får det genast återverkningar för någon annan.
Stefan Eliasson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln