google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

©Gunvor Petersson

Sista bilden av sälungen?

I EFTERMIDDAG besökte jag stranden för att se om sälungen fanns där.
Den hade tagit sig över dräneringsbäcken vid Kolonivägen och låg vid nedfarten där bilar kör ner på stranden. En ung mamma med sina barn hade ställt sin bil så att bilar som körde ner på stranden inte skulle kunna köra på sälungen. Den unga kvinnan hade ringt sälexperter som gett henne rådet att bära ut ungen i vattnet mot kvällen. De hade även rått henne att försöka få avstängt för bilar ca 300 meter åt varje håll. Hon hade ringt Strandservice och talat in på deras telefonsvarare för att försöka få detta ordnat.
Kl  18.00 var jag åter vid stranden men såg varken den ansvarsfulla trevliga kvinnan eller sälen.
Vet någon som ser detta hur det gått för sälen så skriv en kommentar och berätta.
Gunvor Petersson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln