google-site-verification: google5e7c1eed07f27eb4.html
  • StrandBlogg

©Gunvor Petersson

Strålande sol – och inte en enda bil!

STRÅLANDE solsken och svag vind. Många, många människor kom till stranden denna söndag. Underbart att se och uppleva!
Laholms havsstrand är en utmärkt promenadstrand sommar som vinter. Visst, det är inte trevligt att det kör bilar på stranden, kommer bilen bakifrån vet man inte vilken sida den dyker upp på. Det känns verkligen inte bra, faktiskt riktigt obehagligt, och förtar en hel del av en skön strandpromenad.
Vet inte vad det var som gjorde det idag, kanske att det var så många promenerande människor på stranden eller helt enkelt att det kändes fel att okynnesköra när den var så vacker i solskenet för det kom inte en enda bil körande längs stranden, under vår entimmaspromenad .
Gunvor Petersson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln